Hogyan találhatunk egy olyan borbélyt, aki nem szúrja el a szakállunkat?

Az arcszőrzetet nagyon nehéz megnöveszteni, a szakáll egyvonalban tartása pedig állandó küzdelem, mivel gyakran felkunkorodik. De miután a hosszú hónapok munkája meghozta a gyümölcsét, elérkezett az idő arra, hogy a szakállunk formázást egy szakértő borbélyra bízzuk.

Egy ilyen szakember megtalálása azonban jóval több erőfeszítést igényel, mint szimplán beírni a Google–ba a “borbély Budapest” kulcsszót, és kiválasztani a hozzánk legközelebb eső üzletet. Cseppet sem szeretnénk ugyanis, hogy az általunk választott borbély tönkretegye az eddigi erőfeszítéseinket.

Kérjünk ajánlásokat és ellenőrizzük az online véleményeket!

Abban az esetben, ha vannak olyan barátaink vagy munkatársaink, aki szintén szakállasak, és az arcszőrzetünknek sajátos szakállstílusa van, akkor első lépésként mindenképpen érdemes megkérdezni őket, hogy kihez járnak, és meg vannak-e elégedve az adott szakemberrel.

A Google térkép egy nagyszerű eszköz. Megkereshetjük a közelben lévő borbély üzleteket, mindeközben pedig megtekinthetjük a vendégeik által írt véleményeket és azokat a korábban készült fotókat, amelyek a munkájukat mutatják be. Vegyük fel a kapcsolatot a kiszemelt szakemberekkel!

Miután sikerült felkutatni az ígéretes borbélyokat, érdemes az időpont kérés előtt konzultálni velük a stílusunkról és az elképzeléseinkről. Ez a beszélgetés pedig jó alkalmat ad arra, hogy felmérhetjük a szakáll vágással kapcsolatos tudásukat. Amennyiben minden klappol, akkor ideje időpontot egyeztetni.

Végül nem maradt más hátra, mint felkeresni az üzletet

Annak érdekében, hogy elkerüljük a félreértéseket, tanácsos magunkkal hozni néhány referencia fotót is, és átbeszélni még egyszer mindent. Így a borbély világos képet kap arról, hogy mit is szeretnénk, és akár még konstruktív javaslatokat is tehet, amelyekre mindenképpen érdemes nyitottnak lenni. Mi is ezt tettük, amikor a Barber World-nél tett látogatásunk során Anikó néhány módosítást javasolt, miután meghallgatta az elképzeléseinket, és nyugodtan mondhatjuk, hogy egyáltalán nem bántuk meg, hogy az ő szakmai tapasztalatára hagyatkoztunk.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Ajánlott cikkek