Megtámadta menyasszonyát, most szabad lábon védekezik

Mallorcán látszólag minden indok nélkül súlyosan bántalmaztak egy lányt. Érdemes megismerni María Sánchez történetét azért, hogy ez soha, senkivel ne történhessen meg. Már az első jelnél lépni kell, nem szabad megvárni, amíg idáig fajulnak a dolgok.

Nárcisztikus kapcsolat

Az első és legfontosabb, hogy minél hamarabb ismerjük fel, ha egy nárcisztikus személlyel kerülünk kapcsolatba.

Manuel Monila látszólag kedves, udvarias ember volt. Partnereivel mindig előzékenyen, figyelmesen bánt, ezért is volt könnyű beleszeretni. Manuel szeretett udvarolni, megismerkedni hölgyekkel, és elcsavarni a fejüket.

Gyakran több vasat is tartott a tűzben, nem csak egy kapcsolata volt. A nők természetesen nem tudtak egymásról, mert Manuel minden partnerének azt hazudta, hogy ő magas rangú katona gyakran kell utaznia, ezért akár heteket, hónapokat is állomáshelyén kell töltenie.

Rendszeresen csalta partnereit, ugyanakkor féltékeny volt rájuk. Ha úgy gondolta, hogy barátnője akár csak másra nézett, rögtön csattant a pofon. Voltak, akik ezt eltűrték, és inkább némán szenvedtek. Azzal magyarázták maguknak a férfi viselkedését, hogy csak szeretetből teszik.

Egy pofon után jön a másik

Sajnos María esetében nem állt meg egy pofonnál. Szegény nőnek boldog és nyugodt családi életet ígért, megkérte a kezét, és már az esküvőt kezdték tervezni. María már az esküvői ruhát is kiválasztotta magának. Sajnos elkövette azt a hibát, hogy megmutatta vőlegényének, aki túl mélynek látta annak kivágását, és felháborodott azon, hogy a menyasszonya ilyen kihívó ruhában kíván az oltár elé állni.

Manuel azt mondta, hogy azért bántotta menyasszonyát, hogy az ütésekkel nyomatékot adjon szavainak, és a lány is tanuljon az esetből. Szegény María orra eltört, a szája felrepedt. Mindezek ellenére María nem szakított párjával. A bántalmazásoknak itt nem lett vége, mert Manuel vérszemet kapott.

Kórházi feljelentés

A legutóbbi támadás múlt szombaton, egy szállodai szobában történt Cala Ratjadában, mert Manuel azt hitte, hogy Maria azért tartózkodott a szobában, hogy ott mással legyen együtt. Szegény nő sokáig hiába kiabált segítségért, a szállodai alkalmazottak sokkal később hallották meg a segélykérést, és nagy nehezen megmentették őt brutális támadójától.

Ekkor már a lány nem volt magánál, olyan súlyos sérüléseket szenvedett. Kórházba kellett szállítani, és az orvosok bántalmazás miatt azonnal feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen.

A rendőrök kihallgatták a szállodai dolgozókat, akik elmondták, hogy látták kijönni véres kézzel a szobából Manuel Monila-t.

A férfi jelenleg szabad lábon védekezik, mert a rendőrök szabadon engedték. Monila a kihallgatáson megbánást tanúsított, és azt mondta, hogy a menyasszonyának szüksége van az ő ápolására ahhoz, hogy fel tudjon épülni.

Ajánlott cikkek