Hol érhető el prémium linképítés?

Az ma már egyáltalán nem titok, hogy a linképítés során is sokféle megoldás választható a SEO szakember belátása során. Az egyik legdrágább, mégis legtöbb eredményt adó módszer a prémium linképítés, erről kérdeztünk meg 2 olyan szolgáltatást, ahol ezt kínálják.

A prémium linképítés lényege, hogy nem menjen el a kedvünk az első hónapok során

Császár Viktor, a Content Management Bt. ügyvezetője szerint az egyik legnagyobb kihívás az, hogy ne menjen el a kedvünk a prémium linképítés során az első hónapok alatt. Mivel egyes esetekben 3-6 hónapra is szükség van az eredmények megjelenéséig, így nincs más teendő, mint türelmesnek lenni, és dolgozni.

A tapasztalata alapján akár 9-12 hónapba is telik, míg a Google rendesen feldolgozza a sok felépített hivatkozást, viszont utána olyan stabil az eredmény, hogy a versenytársak ellenpróbálkozásaitól függ csak, meddig marad az élen. Persze ellenük is van megoldás, folyamatosan szinten tartani az eredményt.

Sokan mondják prémiumnak a szolgáltatásukat, pedig nem is az

A premiumlinkepites.info szakértője szerint vigyázni kell a megfelelő SEO szakértő kiválasztásakor, hiszen ez a piac is tele van nem hozzáértő emberekkel. Ők akkor is prémium linképítésnek nevezik a szolgáltatásukat, ha csak olcsó spam linkeket árulnak.

Emiatt a legjobb megoldás, ha mindig kérünk referenciát, ahonnan már látható, hogy a keresőoptimalizálási szakértő tényleg ért a munkához, vagy sem.

Ajánlott cikkek