Apple Watch szíjak különböző méretekben

Az Apple Watch-nak már annyi szériája van, hogy mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt. Némelyik nagy kijelzőjével hódít, van, amelyik segít egészségünk megőrzésében, felhívja figyelmünket a vízivásra, sportolásra, mozgásra.

Közös jellemzőjük, hogy vízállóak, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez a tulajdonság nem örökéletű. Ha bizonyos negatív hatások érik az órát, ezek károsan befolyásolhatják a vízállóságot, ezért kerüljük az óra megütődését, és találkozását tisztítószerekkel, savakkal, magas hőfokkal.

Miért olyan kedvelt az Apple Watch szíj

Ahogy a tableteket fel tudjuk dobni egy stílusos tokkal, az Apple óráit pedig a jó szíjválasztással tudjuk személyre szabni. Ma már nagyon sok különleges Apple Watch szíj között válogathatunk, mert azok a szivárvány összes színében kaphatók.

Természetesen nemcsak egyszínűeket vásárolhatunk, hanem olyanokat is, melyeken figurák, logók, virágok, egyéb minták vannak. A márvány mintázatát utánzó szíjak is egyediséget adnak óránknak. A különféle színek mellett többféle anyagból és kialakítással készülnek.

Szíjak 38 mm-es, 40 mm-es és 41mm-es méretben

Mivel az Apple Watch órák mérete eltérő, ezért a szíjak mérete is más. Általában a 38-41 mm-esek vannak többségben. Legkelendőbbek a szilikon szíjak, melyeket akár univerzálisnak is mondhatjuk, hiszen ezek ugyanúgy megfelelnek egy mindennapos általános használatnak, és emellett sportolásra is alkalmasak ellenállóképességük, egyszerűségük miatt. A legnagyobb színválaszték is a szilikon szíjak között van, ami azt is jelenti, hogy igen nehéz a választás. Mivel az áruk talán ezeknek a legkedvezőbb, ezért érdemes többfélét is vásárolni belőlük. Az Apple Watch szíj 40 mm méretben nagyon kedvelt a hölgyek és urak körében egyaránt kedvelt termék.

42 mm-es, 44 mm-es és 45 mm-es szíjak

Ezt a méretű órát általában a férfiak használják, azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne ebben a kategóriában is széles a szíjválaszték. A szilikon szíjak mellett megtalálhatók a népszerű bőr- és fémből készültek is.

A bőr szíjak elegánsak, ezért érdemes e mellett dönteni egy fontos üzleti tárgyalás alkalmával. A fém szíjak természetesen rozsdamentesek, így hosszú időn keresztül megtartják jó minőségüket. Az Apple Watch szíj 44 mm hosszúságával és elegáns megjelenésével minden alkalomhoz ideális választás lehet.

Közkedveltek még a fonott mintázatúak is. Ezek bár textil hatásúak, de nem mégsem szövetből készülnek, ezért akár úszhatunk is bennük.

Ajánlott cikkek